Sleutelhangers

Ontdek de miniatuur versies van jouw favoriete MYoMY tassen: een leuke hanger voor aan jouw sleutelbos en een functionele toevoeging om jouw sleutels veilig in op te bergen! Vind op deze manier je sleutelbos snel terug in je tas, en bespaar je telefoonscherm van sleutelkrassen. 

Resultaat 1–9 van de 11 resultaten wordt getoond

Sleutelhangers van MYoMY

Onze sleutelhangers zijn mini exemplaren van onze tassen series. Van de MY PAPER BAG serie en ook van de MY ROSE BAG serie hebben we miniaturen. Heel handig als je regelmatig naar je sleutels loopt te zoeken. Je raakt niet meer je sleutels kwijt en als je je sleutel aan de hanger bevestigd, kan je je sleutels in de mini tas stoppen.  

Fairtrade productie 

Onze productie is Fairtrade en juist geproduceerd in landen waar dat niet vanzelfsprekend is. Dit betekend voor onze productiemedewerkers in Bangladesh en India: een eerlijk inkomen, acceptabele werktijden, veilige werkomstandigheden en toegang tot training en persoonlijke ontwikkeling. Dit maakt dat jij met jouw tas niet alleen een uniek design in je hand hebt, maar dat jij ook meehelpt aan een schone en eerlijke wereld.