Tassen voor het nieuwe schooljaar en werk seizoen

Na de lange en warme vakantie dagen is het tijd om weer terug te gaan naar onze routines. Wij hebben speciaal voor jou een selectie gemaakt van praktische en tegelijkertijd stijlvolle tassen, geschikt om mee te nemen naar school en werk. Kies voor een Fairtrade tas gemaakt van duurzaam eco-leer of ga voor de vegan variant gemaakt van Appleskin™. Allemaal groot genoeg voor je belangrijke spullen en praktisch door de verschillende binnen vakken. Bekijk ze hieronder in meerdere modellen en kleuren.

Tijdelijke actie: ontvang een gratis Portemonnee toe aan je winkelmandje en gebruik kortingscode: backtoworkgift bij het afrekenen.

Resultaat 1–9 van de 44 resultaten wordt getoond

Tassen voor het nieuwe schooljaar en werk seizoen

Na de lange en warme vakantie dagen is het tijd om weer terug te gaan naar onze routines. We bereiden ons voor op een nieuw schooljaar of werk seizoen. Wij hebben speciaal voor jou een selectie gemaakt van praktische en tegelijkertijd stijlvolle tassen, geschikt om mee te nemen naar school en/ of werk. Kies voor een Fairtrade tas gemaakt van duurzaam eco-leer of ga voor de vegan variant gemaakt van Appleskin. Allemaal groot genoeg voor je belangrijke spullen en praktisch door de verschillende binnen vakken. 

Productie tassen van MYoMY 

Onze productie is Fairtrade en juist geproduceerd in landen waar dat niet vanzelfsprekend is. Dit betekent voor onze productiemedewerkers in Bangladesh en India: een eerlijk inkomen, acceptabele werktijden, veilige werkomstandigheden en toegang tot training en persoonlijke ontwikkeling. Dit maakt dat jij met jouw tas niet alleen een uniek design in je hand hebt, maar dat jij ook meehelpt aan een schone en eerlijke wereld. 

Duurzame leren tassen 

MYoMY vindt het belangrijk om de tassen duurzaam te produceren, Dat betekent dat we tijdens het looien zo min mogelijk gebruik maken van chemicaliën. Zo krijgen MYoMY tassen met natuurlijke pigmenten hun kleur. Dit geeft de tassen een prachtige, natuurlijke uitstraling. 

Om leer minder kwetsbaar te maken, raden wij een conditioner aan. Hiermee kan je makkelijk vlekken verwijderen, beschadigd leer ophalen en het leer langer mee laten gaan. Hierdoor kan je nog langer van je nieuwe tas genieten.