POWERFUL DESIGN

Designed to empower: MY LIMA BAG

Designed to empower: MY LIMA BAG  

                                                             Binnen de nieuwe Herfst/Winter 2021 collectie introduceren wij een gloednieuw en nu al geliefd ontwerp: de MY LIMA BAG. Deze serie, bestaande uit twee designs, is ontworpen door in-house designer Domino Vugts. Zij vond haar inspiratie in een powervrouw die dicht bij MYoMY staat: Taslima Miji.

Domino verteld: “De AW21 collectie staat voor een blanke pagina, een nieuw begin. De MY LIMA BAG is vernoemd naar Taslima Miji, een grote inspirator en voorbeeld voor de mensen om haar heen. Ze is niet bang een nieuw geluid te laten horen in haar omgeving, zelfs als deze ver afstaat van de norm. Daarmee motiveert ze haar werknemers en andere mensen om te dromen en achter je dromen aan te gaan. Deze tas is een ode aan krachtige vrouwen die opstaan voor dat wat zij belangrijk vinden. Vandaar ook de krachtige en duidelijke vorm van het design. Ons logo komt terug in het hengsel van de tas, de O met het streepje er onder.”

MY LIMA BAG Mini – Hunter Chocolate Brown
.

Taslima Miji is de oprichtster van Leatherina in Bangladesh, de Fair Trade gecertificeerde productiepartner van MYoMY. Als changemaker zet ze zich elke dag in voor meer gelijkheid tussen man en vrouw. En dat is nodig verteld Taslima regelmatig aan het MYoMY team. Met trots kijkt zij naar de samenwerking: ‘[Dat de MY LIMA BAG naar mij is vernoemd, maakte me awkwardly trots. We zijn samen zo ver gekomen, ondanks de moeilijke reis en het moeilijke jaar. Ik ben dankbaar en vereerd dat Leatherina en MYOMY zo’n sterke band hebben en elkaar op zo’n manier inspireren. Ik hoop dat deze diepe connectie tussen ons nog veel meer mooie producten zal creëren om de liefhebbers van fairtrade tassen te verbazen.]’

Empowering you to empower others
Binnen
 
in de tas staat de quote “empowering you to empower others”. Passend bij de vrouw naar wie de tas vernoemd is maar ook aansluitend aan de missie van MYoMY verteld Domino: Deze quote staat voor de keten van empowerment die wij bij MYoMY willen creëren. Wij geloven in de kracht die we elkaar kunnen geven, als iemand in zijn of haar kracht staat is de kans groter dat diegene ook iemand anders kan empoweren. Dit geldt ook voor de producten die je koopt, met deze tas draag je direct bij aan de empowerment missie van MYoMY maar ook die van Taslima en Leatherina.”  

MY LIMA BAG Mini – Hunter Terra
.

Ontdek nu de eigentijdse MY LIMA BAG Handbag en de compacte MY LIMA BAG Mini in verschillende kleuren. Beiden komen met een cross-body hengsel.

GERELATEERDE PRODUCTEN

MY LIMA BAG Handbag

hunter chocolate brown
hunter terra
rambler black
rambler sand
101,97169,95

MY LIMA BAG Mini

hunter chocolate brown
hunter terra
rambler black
rambler sand
53,9789,95

MY PAPER BAG Shopper

hunter mid brown
hunter off-black
hunter taupe
rambler black
rambler brandy
sand
199,95

INTERESSANT? LEES OOK...