Hengsels

Draag en stijl jouw tas zoals jij hem wilt. Koop hier jouw ideale losse hengsel in één van onze Essential kleuren: Hunter Mid Brown, Hunter Off-Black, Rambler Black of Rambler Brandy.

Niet zeker welk hengsel jij moet hebben? Neem contact op met onze klantenservice!

Toont alle 8 resultaten

Schouderhengsels van MYoMY

Ben jij op zoek naar een schouderhengsel voor je tas? Bij MYoMY verkopen wij nu mooie schouderhengesels om aan je tas vast te maken. Dit kan je tas een nieuwe look geven. Combineer het hengsel met bijvoorbeeld een van onze kleine tassen zoals de MY LIMA BAG Mini of de MY LOCKER BAG Mini. Je kan het hengsel ook combineren met een grotere tas zoals de MY LIMA BAG Handbag. Wij hebben 2 verschillende soorten hengels te koop. Er zijn hengsels van Eco leer en MYoMY heeft ook hengsels met een kenmerkend visgraat weefsel.

Fairtrade productie 

Onze productie is fairtrade en juist geproduceerd in landen waar dat niet vanzelfsprekend is. Dit betekend voor onze productiemedewerkers in Bangladesh en India: een eerlijk inkomen, acceptabele werktijden, veilige werkomstandigheden en toegang tot training en persoonlijke ontwikkeling. Dit maakt dat jij met jouw portemonnee niet alleen een uniek design in je hand hebt, maar dat jij ook meehelpt aan een schone en eerlijke wereld. 

Bestel jouw schouderhengsel online 

Jouw nieuwe MYoMY schouderhengsel bestel je veilig online. Bij MYoMY is verzending van bestellingen in Nederland, boven de €50,- helemaal gratis. Met betaalmethode Klarna is het bovendien mogelijk om achteraf te betalen. Zo kan je thuis eerst je nieuwe aankoop bekijken en daarna pas betalen. Op tassen die je bij MYoMY online koopt ontvang je 12 maanden garantie.