MY CARRY BAG

De MY CARRY BAG dames tassen collectie van MYoMY bestaat uit een aantal formaten duurzame handgemaakte leren tassen en portemonnees. De tassen zijn herkenbaar aan het unieke design ontworpen door Ramon Middelkoop. De MY CARRY BAG wordt Fairtrade geproduceerd, dus met jouw aankoop draag jij bij aan een eerlijkere wereld.

Er zijn geen producten gevonden die overeenkomen met jouw selectie.

MY CARRY BAG bij MYoMY

Liefhebbers van de MY CARRY BAG dames tas kunnen hun hart ophalen bij MYoMY, want je vindt hier alle kleuren van het nieuwste seizoen en de must haves van de Essentials collectie. Deze tas komt in een handtas formaat en een mini. Het model is herkenbaar aan het simplistische design. Het heeft een verstevigd hengsel en komt met een afneembare schouderband om cross-body te dragen.

De MY CARRY BAG handtas en mini zijn handgemaakt van duurzaam leer. We gebruiken hoogwaardig leer dat LWG certified is en voor onze voering gebruiken we 100% gerecycled canvas van plastic afvalflessen gemaakt in samenwerking met Waste2Wear®.

De productie is Fairtrade en juist in landen waar dat niet vanzelfsprekend is. Dat betekent in landen als India en Bangladesh dat productiemedewerkers: een eerlijk inkomen, acceptabele werktijden, veilige werkomstandigheden en toegang tot training en persoonlijke ontwikkeling hebben.

Met jouw tas heb je niet alleen een uniek design in je hand, maar help jij ook mee aan een schone en eerlijke wereld.

MY CARRY BAG online

Je bestelt jouw MY CARRY BAG eenvoudig online bij MYoMY. Verzending is in Nederland boven de €50,- euro al helemaal gratis. Bovendien ontvang je 12 maanden garantie op jouw nieuwe tas, want wij staan voor duurzame kwaliteit.
Onderhoud van je leren tas.

Tijdens het looien maken wij zo min mogelijk gebruik van chemicaliën en krijgen MYoMY tassen met natuurlijke pigmenten hun kleur. Dit geeft een prachtige, natuurlijke uitstraling.

Om leer minder kwetsbaar te maken, raden wij een de Organic lijn van Collonil aan. Hiermee kan je makkelijk vlekken verwijderen, beschadigd leer ophalen en het leer langer mee laten gaan. Deze natuurlijke lijn, bevatten geen siliconen, fluor koolstofhars en zijn vrij van oplosmiddelen.