MY CIRCLE BAG

Geïnspireerd door de oneindigheid van de cirkel en een circulaire aanpak is de unieke MYoMY serie MY CIRCLE BAG ontstaan. Het gerecyclede PET-materiaal waar de tassen uit bestaan is gemaakt in samenwerking met Waste2Wear®, met als doel samen een positieve impact te hebben op onze wereld. Deze vegan optie binnen MYoMY biedt een sportieve en casual feel, met hierbij functionaliteit op één.

Iedere MY CIRCLE BAG ruimt afval op en geeft de makers een beter leven met de Faitrade productie.

Enig resultaat

MY CIRCLE BAG online bestellen bij MYoMY

De MY CIRCLE BAG tassen zijn gemaakt van 100% gerecycled canvas, gemaakt van plastic afvalflessen in samenwerking met Waste2Wear®. Samen ruimen we afval op door het een nieuw doel te geven, waardoor er geen nieuwe garenproductie nodig is. Voor iedere meter stof zijn 22 plastic flesjes uit de natuur gehaald, en kunnen geen schade meer verrichten aan natuur en milieu.

Deze duurzame, vegan tas optie komt in vier verschillende modellen, voor vier verschillende behoeftes: de grote Shopper, de Backbag; de ideale rugzak voor on-the-go, de Mini en de Waistbag voor nog meer vrijheid.

Fairtrade productie

Onze productie is Fairtrade en juist geproduceerd in landen waar dat niet vanzelfsprekend is. Dit betekend voor onze productiemedewerkers in Bangladesh en India: een eerlijk inkomen, acceptabele werktijden, veilige werkomstandigheden en toegang tot training en persoonlijke ontwikkeling. Dit maakt dat jij met jouw tas niet alleen een uniek design in je hand hebt, maar dat jij ook mee helpt aan een schone en eerlijke wereld.

Bestel jouw MY CIRCLE BAG online

Jouw nieuwe MYoMY tas bestel je veilig online. Bij MYoMY is verzending van bestellingen in Nederland, boven de €50,- helemaal gratis. Met betaalmethode Klarna is het bovendien mogelijk om achteraf te betalen. Zo kan je thuis eerst je nieuwe tas bekijken en daarna pas betalen. Op tassen die je bij MYoMY online koopt ontvang je 12 maanden garantie.