MY HOME BAG

De MY HOME BAG is de minimalistische tas perfect voor zowel man als vrouw. In deze serie vind je vormen geïnspireerd op elementen uit de architectuur: een raam; om het slot te verbergen, en een dak; om de inhoud droog te houden. Met alle functionaliteiten hoef je je huis nooit meer te verlaten zonder je laptop en andere persoonlijke items.

Ontdek nu de rugzak en schoudertas variant, beiden ideaal als werktas, zijn eerlijke Fairtrade producten en ontworpen door Ramon Middelkoop.

MY HOME BAG bij MYoMY

De MY HOME BAG tassen zijn handgemaakt van duurzaam leer en zijn ook verkrijgbaar in een vegan variant. We gebruiken hoogwaardig LWG certified leer en voor onze voering en vegan buiten materiaal gebruiken we 100% gerecycled canvas van plastic afvalflessen gemaakt in samenwerking met Waste2Wear®.

Onze productie is Fairtrade en juist geproduceerd in landen waar dat niet vanzelfsprekend is. Dit betekend voor onze productiemedewerkers in Bangladesh en India: een eerlijk inkomen, acceptabele werktijden, veilige werkomstandigheden en toegang tot training en persoonlijke ontwikkeling. Dit maakt dat jij met jouw tas niet alleen een uniek design in je hand hebt, maar dat jij ook mee helpt aan een schone en eerlijke wereld.

Verzorging

Om je lerentas zo mooi mogelijk te houden en het leer minder kwetsbaar te maken, raden wij de organische producten van Collonil aan. Hiermee kan je makkelijk vlekken verwijderen, beschadigd leer ophalen en het leer langer mee laten gaan. Deze natuurlijke verzorgingsproducten bevatten geen siliconen of fluor koolstofhars en zijn vrij van oplosmiddelen.

Bestel jouw MY HOME BAG online

Jouw nieuwe MYoMY tas bestel je veilig online. Bij MYoMY is verzending van bestellingen in Nederland, boven de €50,- helemaal gratis. Met betaalmethode Klarna is het bovendien mogelijk om achteraf te betalen. Zo kan je thuis eerst je nieuwe tas bekijken en daarna pas betalen. Op tassen die je bij MYoMY online koopt ontvang je 12 maanden garantie.