MY LOCKER BAG

Een locker als een veilige plek voor je kostbare items. De MY LOCKER BAG is ontworpen om al je spullen veilig weg te ritsen in een stijlvol design.

Fair trade, met respect voor de natuur, en een stylish design dat jaren meegaat. De MY LOCKER BAG wordt Fair trade geproduceerd, waardoor jij met jouw aankoop bijdraagt aan een eerlijkere wereld. Ontdek de verschillende modellen voor verschillende gelegenheden.

Er zijn geen producten gevonden die overeenkomen met jouw selectie.

MY LOCKER BAG bij MYoMY

Is het veilige design van de MY LOCKER BAG het gene waarnaar jij zoekt? Er is een MY LOCKER BAG voor iedere gelegenheid: ga de dag door met de universele MY LOCKER BAG Handtas, vind de perfecte werktas in de MY LOCKER BAG Business waar ook je laptop in past, en ga uit met je vriendinnen of een lekker hapje eten met de Mini aan je zijde.

De MY LOCKER BAG dames tassen zijn handgemaakt van duurzaam leer. We gebruiken hoogwaardig LWG certified leer en voor onze voering gebruiken we 100% gerecycled canvas van plastic afvalflessen gemaakt in samenwerking met Waste2Wear®.

Onze productie is Fairtrade en juist geproduceerd in landen waar dat niet vanzelfsprekend is. Dit betekend voor onze productiemedewerkers in Bangladesh en India: een eerlijk inkomen, acceptabele werktijden, veilige werkomstandigheden en toegang tot training en persoonlijke ontwikkeling. Dit maakt dat jij met jouw tas niet alleen een uniek design in je hand hebt, maar dat jij ook mee helpt aan een schone en eerlijke wereld.

Bestel jouw MY LOCKER BAG online

Jouw nieuwe MYoMY tas bestel je veilig online. Bij MYoMY is verzending van bestellingen in Nederland, boven de €50,- helemaal gratis. Met betaalmethode Klarna is het bovendien mogelijk om achteraf te betalen. Zo kan je thuis eerst je nieuwe tas bekijken en daarna pas betalen. Op tassen die je bij MYoMY online koopt ontvang je 12 maanden garantie.

Duurzame leren tassen

Tijdens het looien maken wij zo min mogelijk gebruik van chemicaliën en krijgen MYoMY tassen door hun natuurlijke pigmenten hun kleur. Dit geeft een prachtige, natuurlijke uitstraling.

Om je tas zo mooi mogelijk te houden en het leer minder kwetsbaar te maken, raden wij de organische producten van Collonil aan. Hiermee kan je makkelijk vlekken verwijderen, beschadigd leer ophalen en het leer langer mee laten gaan. Deze natuurlijke verzorgingsproducten bevatten geen siliconen of fluor koolstofhars en zijn vrij van oplosmiddelen.