MY MOON BAG

Geïnspireerd door krachtige vormen heeft de MY MOON BAG een unieke maanvorm die je niet kunt missen. Gecombineerd met haar kenmerkende twee-vakken systeem is dit hét model voor compleet overzicht. Verkrijgbaar in twee modellen en ook als make-up tas!

Alle tassen van MYoMY zijn Fairtrade, functioneel en gemaakt om jaren mee te gaan. Draag met jouw aankoop ook bij aan een eerlijkere wereld!

MY MOON BAG bij MYoMY

De stijlvolle, half ronde MY MOON BAG behaald haar functionaliteit door het twee-vakken systeem met ieders zijn eigen rits. Zowel de Mini als de grotere Handtas komen met meerdere binnen vakjes en een schouderkoord om de tas cross-body te dragen.  Hét model om jouw tas meer overzicht te geven, en nooit meer een sleutel of pasje in kwijt te raken! Verkrijgbaar in de kleuren Olive en Hunter Off-Black.

De MY MOON BAG dames tassen zijn handgemaakt van duurzaam leer. We gebruiken hoogwaardig LWG certified leer en voor onze voering gebruiken we 100% gerecycled canvas van plastic afvalflessen gemaakt in samenwerking met Waste2Wear®.

Onze productie is Fairtrade en juist geproduceerd in landen waar dat niet vanzelfsprekend is. Dit betekend voor onze productiemedewerkers in Bangladesh en India: een eerlijk inkomen, acceptabele werktijden, veilige werkomstandigheden en toegang tot training en persoonlijke ontwikkeling. Dit maakt dat jij met jouw tas niet alleen een uniek design in je hand hebt, maar dat jij ook mee helpt aan een schone en eerlijke wereld.

Bestel jouw MY MOON BAG online

Jouw nieuwe MYoMY tas bestel je veilig online. Bij MYoMY is verzending van bestellingen in Nederland, boven de €50,- helemaal gratis. Met betaalmethode Klarna is het bovendien mogelijk om achteraf te betalen. Zo kan je thuis eerst je nieuwe tas bekijken en daarna pas betalen. Op tassen die je bij MYoMY online koopt ontvang je 12 maanden garantie.

Duurzame leren tassen

Tijdens het looien maken wij zo min mogelijk gebruik van chemicaliën en krijgen MYoMY tassen door hun natuurlijke pigmenten hun kleur. Dit geeft een prachtige, natuurlijke uitstraling.

Om je tas zo mooi mogelijk te houden en het leer minder kwetsbaar te maken, raden wij de organische producten van Collonil aan. Hiermee kan je makkelijk vlekken verwijderen, beschadigd leer ophalen en het leer langer mee laten gaan. Deze natuurlijke verzorgingsproducten bevatten geen siliconen of fluor koolstofhars en zijn vrij van oplosmiddelen.