MY PHILIP BAG

Werk en reis in stijl. De MY PHILIP BAG-serie biedt jou stijlvolle en praktische oplossingen voor je dagelijkse behoeften. Ontdek de business- en laptoptas, ieder perfect voor zowel mannen als vrouwen. Met het ruime ontwerp en het grote rits vak is dit de tas die je elke dag kiest.

De heren- en damestassen van MYoMY zijn allemaal Fair trade, gemaakt met respect voor mens en natuur, om jaren mee te gaan.

Er zijn geen producten gevonden die overeenkomen met jouw selectie.

MY PHILIP BAG businesstassen bij MYoMY

De MY PHILIP BAG tassen zijn handgemaakt van duurzaam eco leer. We gebruiken hoogwaardig LWG certified leer en voor onze voering en vegan buiten materiaal gebruiken we 100% gerecycled canvas van plastic afvalflessen gemaakt in samenwerking met Waste2Wear®. Zowel de MY PHILIP BAG Business als de Laptop tas komt met een koord om de tas cross-body te dragen, meerdere vakjes en een verborgen band om de tas te gebruiken met je reiskoffer.

Onze productie is Fairtrade en juist geproduceerd in landen waar dat niet vanzelfsprekend is. Dit betekend voor onze productiemedewerkers in Bangladesh en India: een eerlijk inkomen, acceptabele werktijden, veilige werkomstandigheden en toegang tot training en persoonlijke ontwikkeling. Dit maakt dat jij met jouw tas niet alleen een uniek design in je hand hebt, maar dat jij ook mee helpt aan een schone en eerlijke wereld.

Leer verzorging

Om je lerentas zo mooi mogelijk te houden en het leer minder kwetsbaar te maken, raden wij de organische producten van Collonil aan. Hiermee kan je makkelijk vlekken verwijderen, beschadigd leer ophalen en het leer langer mee laten gaan. Deze natuurlijke verzorgingsproducten bevatten geen siliconen of fluor koolstofhars en zijn vrij van oplosmiddelen.

Bestel jouw MY PHILIP BAG online

Jouw nieuwe MYoMY tas bestel je veilig online. Bij MYoMY is verzending van bestellingen in Nederland, boven de €50,- helemaal gratis. Met betaalmethode Klarna is het bovendien mogelijk om achteraf te betalen. Zo kan je thuis eerst je nieuwe tas bekijken en daarna pas betalen. Op tassen die je bij MYoMY online koopt ontvang je 12 maanden garantie.