MY SARAH BAG

De MY SARAH BAG is MYoMY’s nieuwste statement-ontwerp voor de trendbewuste klant. Deze Shopper is een grote tas met veel ruimte en is te herkennen aan zijn vrouwelijke lijnen en flexibel leer wat resulteert in een elegant maar toch sterk design. Draag deze tas over je schouder of, als je niet te veel met je meedraagt, vouw hem op en draag hem onder je arm voor een moderne look.

De SARAH Shopper is gemaakt van eco-leer en is ethisch geproduceerd.

Toont alle 3 resultaten

MY SARAH BAG van MYoMY

Bestel je nieuwe MYoMY tas veilig online. Bij MYoMY is de verzending van bestellingen in Nederland boven de € 50 volledig gratis. Met betaalmethode Klarna is het ook mogelijk om achteraf te betalen. Zo kun je je nieuwe tas eerst thuis bekijken en pas achteraf betalen. Op tassen die je online bij MYoMY koopt, krijg je 12 maanden garantie.

Duurzame leren tassen

Tijdens het looien gebruiken we zo min mogelijk chemicaliën. MYoMY-tassen krijgen hun kleur door hun natuurlijke pigmenten. Dit geeft een mooie, natuurlijke uitstraling.

Om je tas zo mooi mogelijk te houden en het leer minder kwetsbaar te maken raden wij de biologische producten van Collonilaan. Hiermee kun je gemakkelijk vlekken verwijderen, beschadigd leer opbeuren en het leer langer laten meegaan. Deze natuurlijke verzorgingsproducten bevatten geen siliconen- of fluorkoolstofhars en zijn vrij van oplosmiddelen.