MYOMY het bedrijf van een wereldwijf

Marja Baas op bezoek in werkplaats India | MYOMY do goods

MYOMY HET BEDRIJF VAN EEN WERELDWIJF

De Wereldwijven focust zich op bedrijven van wereldwijven die in Nederland en het buitenland ondernemen. Deze vrouwen ondernemen met passie, een groot hart en oog voor de wereld om hen heen. MYOMY’s oprichter Marja Baas is benoemd tot een van deze wereldwijven.

De Wereldwijven is een platform voor storytelling, gerund door meer dan 155 Nederlandstalige vrouwen. Wonend en werkend in alle uithoeken van de wereld. Deze wereldwijven brengen eerlijke verhalen die de blik op de wereld verruimen.

BEDRIJF VAN EEN WERELDWIJF

Marja Baas is geïnterviewd door Wereldwijf Ingeborg. Bekijk het volledige interview op dewereldwijven.com. “Marja Baas startte in 2007 Fashion House MYOMY do goods. Het bedrijf ontwerpt duurzame tassen en accessoires van leer die zijn geïnspireerd op iconische voorwerpen uit het dagelijks leven en worden ontworpen met een missie to do good. Het eerste design was de beroemde MY PAPER BAG – het duurzame alternatief voor de wereldberoemde bruine papieren zak.” Lees meer over het ontstaan van MYOMY, onze WFTO garantie en de MYOMY community.

dewereldwijven logo

Op vrijdag 25 oktober 2019 vindt het tweede evenement van De Wereldwijven plaats. Deze keer zal het event volledig in het teken staan van Bedrijven van Wereldwijven. De locatie is A Beautiful Mess, het restaurant van de Refugee company in de oude Bijlmerbajes in Amsterdam.

DE WERELDWIJVEN

Dagelijks een goed verhaal, een mooi portret en een boeiend filmpje. De Wereldwijven blijven ver weg van ruis, sensatie en click-bates. Inhoud en diepgang zijn van groot belang. Door middel van een online platform verkennen De Wereldwijven samen met hun lezers hun eigen leefwereld en die van de vrouwen om ons heen. Wereldwijven gelooft erin dat storytelling inspireert, verbindt en in beweging brengt om een verschil te maken voor de positie van meisjes en vrouwen in de hele wereld. Een tolerante, duurzame en gendergelijke maatschappij! Dat is waar Wereldwijven naar streeft.

Bangladesh fair trade werkplaats | MYOMY do goods

Het empoweren van vrouwen en het verbeteren van de positie van meisjes en vrouwen in de hele wereld vinden we als bedrijf erg belangrijk. We zijn een bedrijf met een overgroot gedeelte aan vrouwelijke werknemers. Een van de grootste ambities van bijvoorbeeld onze werkplaats in Bangladesh is het empoweren van vrouwen uit sloppenwijken door hen goed werk te bieden. Hierin staan trainingen en kansen om een eigen inkomen te verdienen centraal.

Get social

Volg je ons al op Facebook en Instagram? Wees als eerst op de hoogte van nieuwe collecties, acties en sales.

[]