Nieuw binnen

Benieuwd naar wat net is binnengekomen? Bekijk de nieuwste items in de trends van het moment, met altijd een tijdloos MYoMY gevoel.

Resultaat 1–9 van de 99 resultaten wordt getoond

Dames tassen van MYoMY

MYoMY heeft een grote collectie tassen. Ons klassieke model de MY PAPER BAG komt in verschillende maten en kleuren.  Van de MY ROSE BAG serie hebben we moderne tassen. We verkopen kleine tassen als je niet te veel meeneemt op een dag. Heb je tas nodig voor naar werk of school kijk dan bij onze Business- en laptoptassen. Wij hebben voor iedere gelegenheid een tas voor jou. 

Productie tassen van MYoMY 

Onze productie is Fairtrade en juist geproduceerd in landen waar dat niet vanzelfsprekend is. Dit betekent voor onze productiemedewerkers in Bangladesh en India: een eerlijk inkomen, acceptabele werktijden, veilige werkomstandigheden en toegang tot training en persoonlijke ontwikkeling. Dit maakt dat jij met jouw tas niet alleen een uniek design in je hand hebt, maar dat jij ook meehelpt aan een schone en eerlijke wereld. 

Duurzame leren tassen 

MYoMY vindt het belangrijk om de tassen duurzaam te produceren, Dat betekent dat we tijdens het looien zo min mogelijk gebruik maken van chemicaliën. Zo krijgen MYoMY tassen met natuurlijke pigmenten hun kleur. Dit geeft de tassen een prachtige, natuurlijke uitstraling. 

Om leer minder kwetsbaar te maken, raden wij een conditioner aan. Hiermee kan je makkelijk vlekken verwijderen, beschadigd leer ophalen en het leer langer mee laten gaan. Hierdoor kan je nog langer van je nieuwe tas genieten.