Onze Community

Samen met onze community kunnen we het verschil maken en
elk persoon die bij MYOMY betrokken is versterken.

Designers

Elke tas begint met een verhaal. MYOMY do goods wil mensen inspireren en hun ogen voor nieuwe dingen openen. Voor ons is het belangrijk dat elk design een eigen twist heeft. Daarom zijn onze designs geïnspireerd op objecten uit onze omgeving. Van een oude sporttas tot een eenvoudige papieren ‘weggooi’ zak voor je boodschappen. Voor elke tas transformeren onze designers een bestaand en iconisch object in een duurzaam exemplaar. Dit maakt elke tas uniek. Dit is wat we bedoelen met ‘duurzaam design met een twist’.

Dragers

De designliefhebbers die MYOMY do goods dragen kiezen met trots voor eerlijke en duurzame producten. Het is onderdeel van onze missie om de modesector te veranderen en te laten zien dat het ook anders kan. Met onze Positive Icon campagne willen we jouw verhaal met de wereld delen. Als Positive Icon ben je een voorbeeld voor anderen en kun je de wereld inspireren ‘to do good’. Deel je verhaal EN foto of laat je inspireren door de verhalen van andere Positive Icons

Productie Partners

In nauwe samenwerking met onze fair trade leveranciers in India, Bangladesh en Nederland selecteren we de duurzaamste materialen. We nemen natuurlijke productieprocessen en kwaliteit heel serieus. Daarom steunen we hen bij het ontwikkelen van hun talenten en het kunnen leiden van een gelukkig en gezond leven. De zorg die we dragen voor onze getalenteerde ambachtslieden, is onderdeel van onze do good missie.

Retail Partners

We zijn onze retail partners dankbaar – voor het delen van ons verhaal en het inspireren van hun klanten. Het verkopen van MYOMY do goods gaat om veel meer dan een collectie design tassen. Het gaat om het delen van onze do good missie met anderen. Daarin hebben onze retail partners een belangrijke stem.  Samen inspireren we mode en designliefhebbers om duurzame keuzes te maken

Team

We zijn dankbaar voor de ware passie achter de missie waar we samen aan werken. Het team vormt de kern van MYOMY do goods en haar verhaal en brengt het merk tot leven. We zijn dankbaar voor de inzet en passie die onze organisatie dag in, dag uit doet leven en laat innoveren. Samen brengen we onze missie naar een hoger niveau. Leer de Positive Icons kennen uit ons team waarmee we samen wereldwijd aan deze doing good missie werken.

[]