Samen creëren we een keten van empowerment.

ONS VERHAAL

Bij MYoMY geloven we in de kracht van verbinding. We zijn ervan overtuigd dat we allemaal ‘change makers’ zijn en door onze krachten te bundelen en ethische en duurzame keuzes te maken, kunnen we samen een eerlijkere wereld creëren. Als sociale onderneming werkt MYoMY samen met fairtrade productiepartners om duurzaam ontworpen tassen te creëren. Tijdloze en opvallende collecties gemaakt om ondernemers en ambachtslieden in staat te stellen te dromen, actie te ondernemen, te leren en te groeien.

Fair trade samenwerkingen

MYoMY werkt samen met ondernemers en fairtrade productiepartners die in hun eigen omgeving change makers willen zijn. Wij geloven in langdurige relaties om samen een eerlijkere wereld kunnen creëren. Met de verkoop van MYoMY tassen faciliteren we fairtrade banen die productiemedewerkers: een eerlijk inkomen, acceptabele werktijden, veilige werkomstandigheden en toegang tot training en persoonlijke ontwikkeling garanderen.

Hoewel economische vrijheid veel kan veranderen, geloven we ook dat we meer kunnen doen dan dat op emotioneel niveau. Om echte verandering mogelijk te maken, zoeken we naar echte verbindingen in onze samenwerkingen. Met mensen die anderen willen inspireren om te dromen, actie te ondernemen, te leren en te groeien.

Een inkijk bij onze productiepartner Leatherina. Ons verhaal verteld door MYoMY’s oprichter en CEO Marja Baas en onze dierbare productiepartner Taslima Miji, oprichtster van Leatherina. Bekijk het verhaal.

Ethische esthetiek

MYoMY tassen zijn herkenbaar aan hun elegante eenvoud en duurzame kwaliteit. MYoMY werkt samen met verschillende interne en externe tas designers. Alle designers veranderen verhalen in unieke designs. Een bekend design verhaal is dat van de iconische MY PAPER BAG ontworpen door Ramon Middelkoop. Hij was geïnspireerd door een papier zak die voorbij waaide in de metro en besloot daar een duurzame papieren tas van te maken. Ontworpen om geliefd te worden en lang mee te gaan.

Duurzaam design

Samen met onze productiepartners selecteren we zorgvuldig de materialen die worden gebruikt voor MYoMY collecties. Duurzame kwaliteit is daarbij een van de belangrijkste productvereisten van MYoMY. We gebruiken hoogwaardig leer dat LWG certified is en voor onze voering gebruiken we 100% gerecycled canvas van plastic afvalflessen gemaakt in samenwerking met Waste2Wear®. MYoMY is altijd op zoek naar nieuwe innovaties om een circulaire toekomst te realiseren.

Lees meer

“It’s not simply a bag.
It’s a movement.”

- Taslima Miji (Productiepartner en oprichtster Leatherina)