Om gelijke kansen voor meisjes en jongens te promoten is MYoMY Girls First Business Supporter van Plan International.

MY PAPER BAG Baby

Dit is niet zomaar een luiertas, met deze tas voor jou en jouw kind, ondersteun je een kind in één van de programmalanden van Plan International. Wij geloven dat gelijke kansen het verschil kunnen maken, maar helaas is dit lang niet overal het geval, vooral voor meisjes en jonge vrouwen. Daarom zijn wij Girls First Business Supporter van Plan International. Samen kunnen wij het verschil maken. Bij iedere aankoop van een MY PAPER BAG Baby, een unisex luiertas, doneert MYoMY 8 euro aan Plan International. Een tas voor een nieuwgeboren kind hier betekent zo nieuwe kansen voor een kind ergens anders.

“Deze luiertas voor jouw pasgeboren kind, geeft nieuwe kansen aan een kind in een land waar de omstandigheden moeilijker zijn.”

MY PAPER BAG Baby

hunter mid brown
hunter off-black
299,95

MY KEYCHAIN The future = equal

hunter mid brown
14,95

THE FUTURE = EQUAL

Om gelijke kansen voor meisjes en jongens extra te promoten hebben we samen met Plan International een unieke sleutelhanger ontworpen. Deze sleutelhanger herinnert je er iedere dag aan dat ook jij de sleutel tot verandering bent! De sleutelhangers zijn gemaakt van restleer en geproduceerd door onze Fair Trade productiepartner Leatherina in Bangladesh. Oprichter Taslima Miji is zelf ook een inspirerende changemaker. Ze werkt elke dag aan een eerlijkere mode-industrie met gelijke rechten en kansen. Lees hier haar hele verhaal. Bij de aankoop van elke sleutelhanger doneert MYoMY 2,50 aan PLAN International.

Over Plan International

Plan International werkt aan een wereld waarin meisjes en jongens zich volledig kunnen ontwikkelen en dezelfde rechten en kansen hebben. Vooral voor meisjes is dit hard nodig, want wereldwijd worden dagelijks meisjes achtergesteld en gediscrimineerd. Plan International voert projecten uit in meer dan 50 landen in Afrika, het Midden-Oosten, Azië, en Latijns-Amerika, zodat meisjes kunnen leren, zich kunnen ontwikkelen, voor zichzelf op kunnen komen en hun eigen beslissingen kunnen nemen. Samen met de steun van duizenden sponsors werken zij zo aan een beter leven voor meisjes en jongens in onze programmalanden. Ga voor meer informatie naar www.planinternational.nl.