RPET collectie

Meer dan ooit zijn we bij MYoMY op zoek naar een circulaire aanpak. Net zoals de natuur haar eindeloze rondjes maakt, zijn wij gemotiveerd om duurzame kwaliteit te combineren met up-cycling. Geïnspireerd door de oneindigheid van de cirkel, introduceren wij onze nieuwe RPET collectie.

Deze collectie van gerecyclede PET-materiaal is gemaakt in samenwerking met Waste2Wear® met als doel samen een positieve impact te hebben op onze wereld. Samen ruimen we afval op door het een nieuw doel te geven, waardoor er geen nieuwe garenproductie nodig is. Bekijk hieronder alle modellen in dit duurzame vegan materiaal.

Ontdek deze duurzame, vegan collectie.

MY PHILIP BAG Business – RPET

RPET Black
139,95

MY CIRCLE BAG Handbag – Padded RPET

Padded RPET Black
99,95

Did you know? Deze tassen zijn gemaakt van plastic afval, met als resultaat dat voor elke meter stof 22 flesjes uit de natuur worden gehaald en niet meer schadelijk zijn voor het milieu!

MY WALLET Small – Padded RPET

Padded RPET Black
29,95

MY PHILIP BAG Business – RPET

RPET Black
139,95

Elke tas in deze collectie gebruikt tussen de 1 en 45 plastic afvalflessen per tas. Tot nu toe hebben onze tassen in totaal bijna een kwart miljoen plastic flessen gered van op de afvalberg of in de natuur terecht te komen.

Waste2Wear® loopt voorop in duurzaam textiel en ontwikkelt stoffen en textielproducten uit gerecycled plastic afval. Door te focussen op innovatie, daagt het bedrijf de mode- en textielindustrie uit om een positieve kracht te zijn, en tegelijkertijd een positieve impact op het milieu en sociale verandering te brengen door middel van circulaire economieoplossingen.

We werken samen met partners om afval om te zetten in grondstoffen voor geweldige nieuwe producten. Samen creëren we meer impact.