De grootste collectie MYOMY tassen

Een tas van MYOMY do goods is van hoge kwaliteit. Eén waar je niet een paar weken plezier van hebt, maar jaren! Elke tas is mooi afgewerkt en je ziet duidelijk dat hier veel tijd, aandacht en zorg aan is besteed. Onze fairtrade designs zijn geïnspireerd op iconische voorwerpen uit ons dagelijks leven en ontworpen met een missie to do good. Bij ons shop je dan ook niet zomaar een nieuwe tas. Bij ons shop je your new best friend.

Duurzaam en Fairtrade op elke moment – Bestel gemakkelijk online

Iedereen heeft een eigen, unieke ijl en elke gelegenheid vraagt om een andere tas. Daar houden wij rekening mee bij het samenstellen van onze collecties. Kies bijvoorbeeld een cross-body tas, handtas, luiertas, rugzak, business tas of een van MYOMY’s andere modellen. Een goede tas is namelijk een ware toevoeging aan outfit.

Of je nu naar een galafeest gaat of gewoon een kantoordag, je hebt altijd je persoonlijke spullen die mee moeten. Als je een laptop mee moet nemen, neem je een ruime laptoptas mee met veel verschillende compartimenten maar voor een avond uit kies je juist een kleiner model. MYOMY do goods biedt ook modellen aan die voor vele gelegenheden geschikt zijn. Ga bijvoorbeeld voor een elegante en chique zwart leren schoudertas of kies voor een opvallende seizoenskleur uit de nieuwe collectie. Ben jij op elke festival te vinden dan kan een heuptas of festival tas natuurlijk niet ontbreken. Combineer en creëer de meest stijlvolle looks en voeg een tas toe in elk gewenst formaat, kleur of materiaal.