Rugzakken, Rugtassen of Backpacks?

Wil je een rugtas kopen? Neem dan zeker de tijd om u te laten inspireren door MYOMY’s uitgebreide assortiment aan fairtrade en duurzame rugzakken.

Van grote rugzakken voor mee naar school of werk tot kleine rugzakken voor mee op stap. Voor elke gelegenheid hebben wij de juiste rugzak in ons assortiment. Een rugzak is dan ook een waardevolle toevoeging voor jouw tassencollectie. Een rugtas heeft veel verschillende compartimenten en verdeelt het gewicht over twee schouders, in tegenstellingen tot een schoudertas of cross-body tas. Dit is beter voor de houding van het lichaam en zorgt voor een optimaal draagcomfort. Je kan er daarnaast gemakkelijk je laptop in meenemen of schoolboeken in vervoeren. De collecties wisselen ieder seizoen met nieuwe prints, nieuwe kleuren en nieuwe modellen. Of je nu gaat wandelen, naar school gaat of naar je werk, er is voor iedere activiteit een passende rugzak te vinden.

Een tas voor uw laptop

Wat is er nu handiger dan een laptop rugtas? Zeker als je veel onderweg bent of regelmatig naar school moet, wil je je laptop voorzien van de beste bescherming. Wij hebben diverse rugzakken in ons assortiment waarin je jouw laptop veilig kunt opbergen. Uiteraard raden wij wel aan om goed te kijken naar de grote van uw laptop zodat je de perfect fit vindt.