Werktas of aktetas?

Bent je veel onderweg voor je werk? Dan ontkom je er niet aan een goede werktas of laptoptas aan te schaffen. Deze tas moet optimale bescherming bieden aan je laptop, tablet, belangrijke documenten en ander schrijfwaar. Elk persoon is anders en heeft zijn eigen smaak maar alle tassen moeten praktisch, comfortabel en modieus zijn.

Juist daarom is het verstandig je wensen vooraf in kaart te brengen. Dit helpt je bij het vinden van een geschikte werktas.

Leren werktassen

Leren handtassen gaan nooit uit de mode en worden met de tijd mooier en dit geldt ook voor werktassen. Wij vinden het belangrijk dat je een tas kiest die bij je past. Daarom biedt MYOMY een groot assortiment fairtrade en duurzame leren werktassen aan. Ga bijvoorbeeld voor een elegante en chique zwart leren werktas of kies voor een opvallende seizoenskleur uit de nieuwe collectie. Daarmee straal je absolute klasse en professionaliteit uit. Combineer en creëer de meest stijlvolle looks en voeg een tas toe in elk gewenst formaat, kleur of materiaal.