my_vegan_collectie_MYoMY

Wil jij deelnemen aan
onze missie?

MYoMY is meer dan een tassenmerk. Achter MYoMY gaat een gedreven team schuil. Een team dat wil bijdragen aan een betere wereld; waarbij er constant verbinding wordt gezocht tussen teamleden, makers en klanten. Sinds de start in 2007 is MYoMY op een continue reis. De reis van een groeiend merk dat bijdraagt aan de empowerment van Fairtrade ondernemers, makers en duurzame samenwerkingen. Samen creëren we een keten van empowerment.

Werken bij MYoMY betekent deelnemen aan deze reis van doing good. Ben jij een echte fashion lover en wil je op dat vlak positieve impact kunnen creëren? Bij MYoMY nemen we stagiaires serieus en kun je veel leren. Zo zijn zelfs 3 van onze huidige teamleden ooit als stagiaire begonnen! We zijn continu op zoek naar stagiair(e)s op het gebied van sales, marketing & communicatie.

Wij zijn op zoek naar: 

Marketing content intern

Ben jij de content creator die wij zoeken? Heb jij een affiniteit met social media en gevoel voor vormgeving? Ben je enthousiast, proactief en op zoek naar verantwoordelijkheden en uitdagingen? Dan is het MYoMY-team op zoek naar jou! 

Tijdens je stage ondersteun je het marketingteam via verschillende marketingkanalen en krijgt hierbinnen je eigen taken en projecten.

Je creëert visuals, grafisch ontwerp en video content om deze vervolgens om te zetten in strategische campagnes die het bereik van MYoMY vergroot.

marileen@myomy.nl

Sales intern

Heb jij een positieve drive & een hands-on mentaliteit, vind je het leuk om te sparren over nieuwe verkoopkansen en krijg je energie van direct klantcontact?
Dan ben je precies de aanvulling in het team waar wij naar zoeken.

Tijdens je stage zal je MYoMY ondersteunen in de online en offline groei door het bedenken en uitvoeren van verkoopacties en -campagnes en andere verkoopactiviteiten. Samen zorgen we ervoor dat de klant net zo enthousiast is over onze producten als wij zelf. Daarnaast zet je onze klant op de eerste plek en zorg je ervoor dat haar contact met MYoMY altijd wordt afgesloten met een glimlach.

g.scherpenisse@myomy.nl

Operations intern

Heb je altijd al een kijkje in de keuken willen nemen op de sales-afdeling bij een Fairtrade modebedrijf? Benieuwd naar wat er allemaal komt kijken bij het lanceren van een nieuwe collectie in de winkel of wat er allemaal gebeurt voordat jij je online webshop bestelling thuis ontvangt? Dan is deze stage bij MYoMY precies wat je zoekt! Ben je communicatief sterk en systeem vaardig? Denk je in oplossingen en kan je goed inleven in de klant van MYoMY? Tijdens je stage bij MYoMY zal je de sales-afdeling (offline en online) ondersteunen bij het volledige verkooptraject; hierbij kijken we welke handelingen verder geautomatiseerd en geoptimaliseerd kunnen worden. Daarnaast neem je de customer journey onder de loep en kijken we hoe van onze klant, een echt MYoMY ambassadeur gemaakt kan worden.

g.scherpenisse@myomy.nl

[]