EMPOWERED CONNECTIONS

YOU GOT THIS! 15 jaar empowerment

YOU GOT THIS!

15 jaar empowerment

                                                             Dit jaar bestaat MYoMY 15 jaar en dat vieren we met de campagne: YOU GOT THIS! De bijbehorende videocampagne, geproduceerd door MUMSTER MOVEMENT, lanceerde we afgelopen donderdag tijdens ons jubileum event in de A’DAM Toren in Amsterdam. Met de YOU GOT THIS! campagne willen we stilstaan bij hoe ver we zijn gekomen, de impact die we hebben gemaakt, de spullen die we hebben en al de mensen die aan onze keten van empowerment hebben bijgedragen.

Met de YOU GOT THIS! campagne vieren we 15 jaar empowerment, want de afgelopen 15 jaar hebben wij van maker tot drager 250.000 prachtige MYoMY tassen gecreëerd en gebruikt. En dat zijn niet zomaar tassen. Deze tassen, en dus ook jouw MYoMY tas, hebben gezorgd voor enorm veel Fairtrade werkuren, empowerment en betekenis voor de makers en onze productiepartners in Bangladesh, Roemenië en India. Tijdens de paneltalk op het jubileum event werd deze impact extra duidelijk. Via een live-verbinding gingen we in gesprek met Taslima Miji (oprichtster van Leatherina in Bangladesh) en met Lee Saville (oprichter van DECE in Roemenië). Lee vertelde bijvoorbeeld: ‘Het creëren van banen hier in Roemenië is van onschatbare waarde. Werk is hier zoveel meer dan gewoon werk, het is iemands waardigheid.’ Samen gaan we door met onze missie om in 2030 1 miljoen Fairtrade werkuren te hebben gerealiseerd.

‘Werk is hier zoveel meer dan gewoon werk, het is iemands waardigheid.’ – Lee Saville (oprichter DECE, Roemenië)

Maar de impact van onze tassen gaat verder bij de dragers van onze tassen, bij jou. Steeds vaker horen wij verhalen van mensen die hun MYoMY tas soms al meer dan 10 jaar bezitten. Een MYoMY tas is voor de drager vaak ook meer dan een tas, het is een product vol herinneringen die in het leer verwerkt zitten met hier en daar een kras en een vlek. Dit maakt een lederen tas vaak alleen maar mooier en meer geliefd. Met de YOU GOT THIS! campagne nodigen we je uit om jezelf en je spullen extra te waarderen: want alles wat je nodig hebt is er al! Laten we onszelf wat extra liefde geven en onze spullen extra goed verzorgen. Laten we ze repareren of upcylcen als het kan, en recyclen als het echt nodig is. Psssst: YOU GOT THIS!

Laat je inspireren door de hele YOU GOT THIS! campagne video geproduceerd door het talentvolle team van MUMSTER MOVEMENT:

Bekijk hele campagne video via Youtube.

Elke maand organiseren wij iets rondom ons jubileum jaar en de YOU GOT THIS! campagne. Hou voor alle activiteiten en acties onze socials in de gaten, zoals Instagram via @myomy_official of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Meer informatie over het verzorgen, repareren en recyclen van jouw MYoMY tas? Bekijk hier de onderhoudsgids!

Benieuwd naar het jubileum event? Bekijk hier de after movie .

GERELATEERDE PRODUCTEN

MY PAPER BAG Baby

hunter mid brown
hunter off-black
299,95

INTERESSANT? LEES OOK...

Dit jaar vieren wij bij MYoMY ons 15 jarig jubileum! En hoewel we nog niet te veel willen verklappen over wat wij dit jaar voor jou in petto hebben, nemen we je wel graag mee terug in de tijd. Bekijk hieronder de hoogtepunten van onze reis van de afgelopen vijftien jaar. Een reis vol bijzondere samenwerkingen, ontwikkelingen, duurzame designs en changemakers die samen werken aan een betere en eerlijkere wereld. 
Dit jaar viert MYoMY haar 15-jarig jubileum en stellen wij tijdens Fashion Revolution Week 2022 ook graag weer verschillende mooie mensen achter ons merk aan jullie voor. We vroegen 15 makers van jouw MYoMY tas wat hun droom is. Groot of klein, dat maakt niet uit.
Toen Taslima (45) uit Bangladesh in 2013 getuige was van de Rana Plaza ramp, besloot zij dat ze actie wilde ondernemen. Zo ontstond het idee voor haar eigen onderneming: Leatherina (2016), een ondertussen Fair Trade gecertificeerd productiebedrijf gespecialiseerd in lederwaren. Taslima heeft nu zo’n 40 vrouwen en mannen in dienst die werken onder goede omstandigheden, voor een eerlijk loon en met gelijke kansen om zich te ontwikkelen, te leren en te dromen.